Es presenta el manifest “Desbordem el 21-D!” (Nota de premsa)

Activistes dels Comuns i de Podem Catalunya presenten el manifest “Desbordem el 21-D!”

El manifest dóna suport a Catalunya en Comú Podem de cara a les eleccions del 21 de desembre des d’un esperit de ruptura i canvi.

“Desbordem” aposta per teixir complicitats arreu de Catalunya que reforcin el projecte confluent posant al centre l’activisme i l’esperit de ruptura i canvi.

Activistes dels Comuns i Podem han presentat aquest dilluns un manifest de suport a la candidatura Catalunya En Comú Podem que sota el títol “Desbordem el 21-D” agrupa persones diverses d’arreu de Catalunya. Les signants, entre les que es troben activistes i càrrecs públics, fan una crida a transformar la societat i recuperar sobiranies. Per aquest motiu defensen l’obertura d’un procés constituent que permeti treballar per una República catalana compatible tant amb l’horitzó confederal com amb l’independentista.

El contingut del manifest recull l’esperit dels documents fundacionals de Catalunya en Comú aprovats en assemblea el passat 8 d’abril al pavelló de la Vall d’Hebron. Així, entre els signats apareixen activistes, diversos membres de la Coordinadora Nacional de la formació i membres de diverses candidatures municipalistes d’arreu del país com Barcelona en Comú, Comú de Lleida, Cornellà en Comú – Crida per Cornellà, Sitges en Comú, Som VNG o Tarragona en Comú.

El manifest, que es pot trobar al web http://www.desbordem.cat, serà presentat durant la campanya electoral mitjançant actes de debat. Seran actes que cerquin la proximitat i que complementin els que realitzarà la candidatura “Catalunya En Comú-Podem”. La voluntat de les persones signants és que aquest manifest sigui el punt de partida per seguir teixint complicitats arreu. L’objectiu és seguir construint Catalunya en Comú de la mà dels moviments socials, amb una perspectiva rupturista i posant la radicalitat democràtica al centre del projecte polític confluent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close