Desbordem presentarà candidatura a l’Executiva de Catalunya en Comú (Nota de premsa)

  • L’espai compta amb els avals d’assemblees territorials i sectorials necessaris per presentar la llista a la direcció de l’organització.
  • La llista destaca pel marcat accent activista i municipalista dels seus membres i pel compromís amb el projecte confluent des del naixement de Catalunya en Comú.

Barcelona. 8 de Juny | Les activistes de Catalunya en Comú, Podem Catalunya i candidatures municipalistes que van impulsar el manifest “Desbordem” el passat 21 de desembre concorreran, amb llista pròpia, a l’elecció de la nova Executiva de Catalunya En Comú.

La candidatura defensa els documents polítics de Catalunya en Comú aprovats a l’assemblea fundacional del 8 d’abril de 2017 al pavelló de la Vall d’Hebron, destacant la necessitat d’obrir un procés constituent o mesures concretes contra l’especulació financera com l’auditoria del deute o el repartiment del treball que permetin posar la vida al centre.

A la llista de 30 persones, amb un fort component activista i municipalista, hi destaquen Sònia Farré, activista en favor de l’auditoria del deute i ara diputada al Congrés; Sergi Talamonte, regidor del Comú de Lleida; Sandra Ezquerra, activista feminista i candidata al Parlament per Catalunya En Comú – Podem, o Quim Pérez, activista del moviment ecologista. La candidatura la completen diversos membres de l’actual Coordinadora Nacional de la formació i membres de diverses candidatures municipalistes d’arreu del país com Barcelona en Comú, Cornellà en Comú, Sitges en Comú, Som VNG, Guanyem Badalona en Comú, el Comú de Girona o el Comú de Lleida.

Des del respecte a la diversitat i la pluralitat de Catalunya en Comú, Desbordem vol visibilitzar una iniciativa inconformista per mobilitzar les veus desobedients i rupturistes existents dins de l’organització. El principal objectiu de la candidatura és contribuir a obrir una discussió estratègica sobre el projecte de Catalunya en Comú, els reptes de l’actual situació política i fomentar una cultura democràtica interna que doni l’última paraula a les bases de l’organització.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close