Desbordem el 21-D!

Vivim temps accelerats. Som filles d’aquests moments d’incertesa i d’esperança en què s’obren escletxes i oportunitats. On el canvi real pot ser possible. Però, a  la vegada, la repressió de l’Estat ha creat perspectives de futur molt inquietants i que ens obliguen a resistir.

La nostra és una identitat rebel. Vocació de majories i radicalitat van de la mà. Volem guanyar per transformar la societat i guanyar sobiranies. I per transformar la societat hem de guanyar. Per això, defensem l’obertura d’un procés constituent per a posar en peu una República catalana social, feminista, democràtica i ambientalment justa, una República plenament sobirana compatible tant amb un horitzó confederal com independentista, una República on les llibertats i drets civils i polítics siguin reals i garantits, on la diversitat no sigui motiu per posar a la presó a ningú.

Reivindiquem propostes que estiguin a l’alçada dels problemes socials i mediambientals del present, com ara la socialització del sistema bancari i dels sectors estratègics de l’economia, com l’energètic, l’auditoria ciutadana del deute i l’impagament del deute il·legítim, la desobediència als tractats neoliberals de la Unió Europea, el repartiment del treball amb l’objectiu de posar la vida al centre, una vida sostenible i digna de ser viscuda.

Reivindiquem la radicalitat democràtica , i la recuperació de la sobirania,  en mans del poder financer, per poder decidir-ho tot.

Articular una nova majoria rupturista vol dir també posar en peu un instrument polític implantat a la societat i bolcat en l’impuls de les lluites socials. Una força política horitzontal no professionalitzada, participativa i integradora, on el poder emani de les bases i no dels càrrecs públics, que potencii les realitats locals i el municipalisme. Defensem construir un veritable partit-moviment present al carrer i que ajudi a l’auto-organització popular. El treball institucional i la mobilització social han de ser complementaris.

Amb aquests objectius les persones que participem i donem suport a la candidatura de Catalunya en Comú – Podem hem decidit llançar una campanya rupturista i constituent en ocasió de les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre. Volem visibilitzar una iniciativa inconformista  els propers dies que serveixi per mobilitzar les veus desobedients que reforci el projecte confluent, posant al centre l’activisme i l’esperit de ruptura i canvi.

#DesbordemCAT.

VEURE SUPORTS AL MANIFEST

Per donar suport al manifest omple el formulari que apareix a continuació:

Si encara no ho has fet, t’animem a inscriure’t a Catalunya En Comú!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close